SOS La Rierada denuncia l’atemptat de les Llicorelles

La Plataforma SOS La Riera da de Molins de Rei fa una crida pública a la població molinenca perquè s’oposi a les obres del polígon industrial les Llicorelles, que estan malmetent de manera greu la riera de Vallvidrera, un espai vital per al parc natural de Collserola. Amb el títol “Què fas amb la (teva) natura, Molins de Rei?”, la pagina web de la plataforma explica les afectacions de tota mena que estan provocant les obres, davant de la inacció de l’administració.

A més a més, la plataforma i el CEPA (Centre d’Ecologia i Projectes Alternatius) han presentat una denúncia a la Fiscalia de Medi Ambient perquè se n’ocupi i actuï d’ofici si es comprova la il·legalitat de les obres de construcció d’uns magatzems logístics de l’empresa danesa DSV, que té la seu espanyola a Rubí.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: