Les manifestacions per Can Sellarès i Oliveretes es faran el 26 de setembre

Les dues marxes contra els plans urbanístics d’Oliveretes i Can Sellarès, a Viladecans, es faran finalment el dissabte 26 de setembre de 2020. Recordem que les dues columnes sortiran a les 18 h del davant de Can Sellarès i de la plaça Voluntaris Olímpics, respectivament, i aniran fins a la plaça de la vila, on es trobaran a les 19.30 h.

Amb aquesta mobilització el col·lectiu Salvem Can Sellarès-Salvem Oliveretes es proposa aturar “la destrucció dels espais públics de Can Sellarès i l’espai natural d’Oliveretes”.

Oliveretes és una nova àrea d’expansió urbana. Els plans de l’ajuntament de Viladecans pretenen urbanitzar unes 68 hectàrees en total i construir-hi fins a 2.780 nous habitatges. L’Institut d’Estadística de Catalunya calcula que el 2011 hi havia 2.714 habitatges buits a Viladecans.

D’acord amb l’augment de població des de llavors, se’n deuen haver ocupat al voltant de 600, de manera que encara n’hi hauria d’haver més de 2.000 de buits.

“La defensa d’una vida digna i de qualitat –expliquen els convocants de la mobilització– passa per defensar el nostre entorn natural i les ciutats fetes des dels seus habitants. Aturem l’especulació, promovem una vida digna”. La Plataforma Salvem Oliveretes lluita per evitar l’agressió a aquest espai natural des de 2003.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: