Concentració a Viladecans el 26 de setembre per Oliveretes i Can Sellarès

Les dues marxes fins a l’ajuntament de Viladecans, que estaven convocades per al pròxim 26 de setembre, dissabte, i que havien de sortir respectivament d’Oliveretes i de Can Sellarès, no es podran fer a causa de l’estat d’alarma per la COVID-19. Per comptes de la mobilització prevista, els organitzadors han decidit fer una concentració davant l’ajuntament, el mateix dia a les 18.30 h.

Segons la plataforma Salvem Oliveretes, la concentració voldrà mostrar “el rebuig a les polítiques urbanístiques que atempten contra la dignitat i el patrimoni natural” de Viladecans. “Hem d’entendre aquesta concentració –diuen– com una forma de pressió més, que serà inocua si no s’acompanya de més accions futures. Recomanem prendre’ns aquesta concentració com un tret de sortida a una intensificació del conflicte de l’Ajuntament de Viladecans contra la seva població.”

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: