Demà, 3 d’octubre, concentració a Gavà per aturar el Pla de Ponent

Finalment, demà dissabte es farà a Gavà la concentració convocada per la plataforma Salvem el Calamot-Aturem el Pla de Ponent. Serà a les 11 h del matí a l’estació de tren de Gavà. Els organitzadors demanen a la població que faci pressió per evitar el Pla de Ponent, que significaria 5.000 nous habitatges i 12.000 nous habitants potencials, unes perspectives que no tenen res a veure amb les necessitats habitacionals previstes per als pròxims anys.

El Pla de Ponent, a més, destruiria un bosc que en aquests moments és l’únic connector verd entre la muntanya i el delta. Es dóna la paradoxa que l’alcaldessa de Gavà, Raquel Sánchez, és la representant de la Federació Espanyola de Municipis i Províncies en el Consejo Nacional del Clima, però sembla que no entén quina relació pot tenir això amb la seva responsabilitat en el planejament urbanístic de Gavà.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: