TV3 informa sobre la petició d’una moratòria urbanística

Imatge dels terrenys de Can Trabal al TNC d’avui.

La petició d’una moratòria urbanística per aturar els projectes especulatius al Baix Llobregat i l’Hospitalet va ser objecte de tractament informatiu dimarts, dia 26 de gener de 2021, al Telenotícies Comarques. L’informatiu de TV3 va dedicar dos vídeos a explicar la situació en aquests moments, després de les sentències contra els PDU de la Gran Via i del Delta del Llobregat.

Una de les peces va explicar la petició de moratòria. “En els últims mesos –deia la informació– s’han anul·lat tres plans urbanístics al Baix Llobregat que ja estaven aprovats i que suposaven la construcció de nous edificis en zones agrícoles i verdes. Col·lectius de ciutadans reclamen una moratòria per fer un plantejament global que no depengui només del totxo”. L’altre vídeo va explicar el projecte de l’ARE Eixample Sud del Prat de Llobregat, on “hi ha sobre la taula un projecte urbanístic polèmic que vol ampliar el municipi cap al sud”, segons la informació de TV3. “Es tracta d’una àrea residencial, l’Eixample Sud, de 37 hectàrees, que ampliaria la ciutat des de l’avinguda 11 de Setembre cap als horts del Parc Agrari i l’aeroport. S’hi volen fer pisos, la meitat de protecció oficial, però els ecologistes no ho veuen clar”.

El Telenotícies Comarques és un informatiu amb força audiència. Dimarts va estar entre els deu programes de televisió més vistos a Catalunya: va tenir una quota de pantalla (share) del 23,1% i el van veure 328.000 persones en directe.

One thought on “TV3 informa sobre la petició d’una moratòria urbanística

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: