TVE informa sobre el conflicte urbanístic del delta

Imatge del vídeo de “L’informatiu” (foto JFB).

Amb el títol “El ciment ofega el Delta del Llobregat”, el programa “L’informatiu” de La1 de TVE va emetre el diumenge 21 de març una peça informativa sobre el conflicte urbanístic del Delta, arran de les protestes de Ni un pam de terra per aturar l’ARE Eixample Sud del Prat.

Segons aquesta informació, “veïns, ecologistes i pagesos uneixen forces contra el creixement urbanístic del Delta del Llobregat i l’ampliació del port i l’aeroport. Ho consideren incompatible amb la protecció mediambiental d’aquest espai natural.”

El vídeo de “L’informatiu”, que podeu veure en aquest enllaç, recull declaracions de Pere Bonet, de Ni un pam de terra; María García, d’Ecologistes en Acció i Zeroport; i de José García, vicepresident de Depana. “L’informatiu” d’aquell dia el van veure 75.000 persones.

Pocs dies abans, Ni un pam de terra va fer una roda de premsa al Prat, davant del camp de la Bunyola –on s’estan fent els treballs de l’ARE Eixample Sud– i va divulgar un comunicat signat també per Zeroport, Depana i SOS Baix Llobregat i l’Hospitalet.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: