Sessió participativa sobre “Aigua i canvi climàtic a la conca del Llobregat”

La Taula del Llobregat ha organitzat la sessió “Aigua i canvi climàtic a la conca del Llobregat”, que es farà el pròxim 21 d’abril amb l’objectiu de recollir contribucions al procés participatiu sobre l’estratègia catalana d’adaptació al canvi climàtic 2021-2030 (ESCACC30).

La sessió es farà per videoconferència entre les 17 i les 20 hores del dia 21, dimecres, i comptarà com a ponents amb Fancesc Gallart, professor d’investigació de l’Institut de Diagnòstic Ambiental i Estudis de l’Aigua – CSIC, i amb Joaquim Farguell, professor lector a la Facultat de Geografia de la UB.

Després de les ponències inicials hi haurà un torn de propostes perquè les persones que participin en la sessió puguin formular les que vulguin. En aquest enllaç podreu trobar més informació, i en aquest altre el formulari per inscriure’s.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: