Revolució de les carxofes al Prat i Cornellà

Prop de 3.000 persones van manifestar-se ahir dissabte pels carrers del Prat de Llobregat, per mostrar l’oposició ciutadana a l’ampliació de l’aeroport i a la construcció de més de 2.600 pisos a la Bunyola, l’anomenada ARE Eixample Sud.

Moltes persones que participaven en la manifestació portaven carxofes florides, com a símbol de la protesta contra uns projectes que destruïrien grans extensions de sòl agrícola i d’espais naturals. Per això algú en va dir la revolució de les carxofes.

Militants de la Unió de Pagesos van participar de manera visible amb els tractors en la protesta, convocada per Ni un pam de terra, Ecologistes en Acció, Zeroport i SOS Baix Llobregat i l’Hospitalet.

Un hort a Ribera-Salines, a Cornellà, i la manifestació d’ahir al Prat (fotos del Prat, Ramon Sanahuja; foto de Cornellà, Carme)

Quasi simultàniament, a Cornellà de Llobregat es va presentar la Plataforma Ribera-Salines, que s’oposa al projecte de construir quasi 2.500 pisos en l’última zona natural que queda en el municipi, al costat del riu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: