notícies

undefined

La plataforma Salvem el Calamot – Aturem el Pla de Ponent ha convocat una marxa reinvindicativa per dijous vinent, dia 2 de juliol de 2020, per mostrar l’oposició als pisos projectats a Can Sellarès, a Viladecans, i al Pla de Ponent de Gavà. La marxa començarà a les 19 h a la porta de Can Sellarès i anirà fins l’Ajuntament de Gavà, a les 20 h. La marxa també serà una crida a participar en la gran manifestació contra el Pla de Ponent que no es va poder fer per la COVID-19, i que s’ha ajornat al pròxim 3 d’octubre de 2020.

——————————————————————–

undefined

La plataforma Salvem l’Olla del Rei de Castelldefels reprèn les mobilitzacions i ha convocat una manifestació contra els continus vessaments d’aigües fecals per al proper 17 de juliol de 2020, divendres, a les 19 h. La manifestació sortirà de la plaça de l’Església de Castelldefels i anirà fins la Planta Elevadora Aigües Residuals del campus de la UPC (el “Tub de la Vergonya”).

——————————————————————–

undefined

La Plataforma SOS la Rierada de Molins de Rei i el CEPA (Centre d’Ecologia i Projectes Alternatius) han presentat una denúncia a la Fiscalia de Medi Ambient perquè determini si les obres de construcció d’unes naus logístiques de l’empresa DSV al polígon de les Licorelles incompleixen la legalitat ambiental i urbanística. L’impacte ambiental i paisatgístic de les obres és molt important. També demanen que la fiscalia investigui la legalitat d’un vial paral·lel a la riera de Vallvidrera d’accés al polígon industrial Riera del Molí, que podria vulnerar l’espai natural protegit del parc de Collserola.

——————————————————————–

%d bloggers like this: