documents

Moció de la Plataforma Defensa dels Béns Comuns per fer un estudi de viabilitat sobre una moratòria urbanística del PDU Llevant-la Parellada i per promoure un procés participatiu amb la ciutadania en relació amb aquest projecte. Sant Boi de Llobregat, 05-02-2020

Descarregueu-vos-la >

(rebutjada pel ple del 20 de febrer de 2020, per 15 vots en contra [PSC, En comú], 8 a favor [ERC, Podem i no adscrita] i 2 abstencions [Ciutadans])

————————————————

“Document d’aportacions a l’avanç del PDUM (Pla Director Urbanístic Metropolità)” del Grup Ecologista Les Agulles-Ecologistes en Acció del Baix Llobregat. Gavà, 31-01-2020.

Descarregueu-vos-el >

————————————————-

“Aportacions a l’avanç de planejament Pla Director Urbanístic Metropolità. Resum”. SOS Baix Llobregat i l’Hospitalet. Baix Llobregat, 31-01-2020.

Descarregueu-vos-el >

————————————————-

“Suggeriments en relació a l’exposició pública del PDU” de l’associació SOS La Rierada. Molins de Rei, 31-01-2020.

Descarregueu-vos-el >

————————————————-

Al·legacions de Les Agulles-Ecologistes en Acció, Centre d’Estudis Beguetans, Associació Naturalista Torrellenca La Formiga, DEPANA Lliga per a la Defensa del Patrimoni Natural, Ateneu Assembleari Begues, plataforma STOP Alta Tensió al Baix, Begues en Comú, CUP Begues, Ecològic Fruits Montmany i Miquel Márquez Aranda a l’avantprojecte per a la modificació de la línia de transport d’energia elèctrica Penedès-Viladecans en els termes d’Olesa de Bonesvalls i Begues. Begues, 28-01-2020.

Descarregueu-vos-les >

————————————————

“Proposta al PDU metropolità. La Casa Gran del Bori” de la Fundació Marianao. Sant Boi de Llobregat, 22-01-2020.

Descarregueu-vos-el >

————————————————

“Al·legacions i propostes al Pla Director Metropolità. Una mirada des de Sant Boi de Llobregat”, presentades per la Federació d’Associacions Veïnals de Sant Boi, Unió de Pagesos, DEPANA, Les Agulles-Ecologistes en Acció del Baix Llobregat, Grup Benviure, Plataforma Serres Garraf-Ordal, Sant Boi Camina i Bicibaix i Plataforma Salvem l’Entorn de la Colònia Güell. 10-01-2020.

Descarregueu-vos-el >

————————————————

“Al·legacions i propostes al Pla Director del Verd Urbà de Sant Boi de Llobregat”, presentades per la Federació d’Associacions Veïnals de Sant Boi, Unió de Pagesos, DEPANA, Les Agulles-Ecologistes en Acció del Baix Llobregat, Grup Benviure, Plataforma Serres Garraf-Ordal, Sant Boi Camina i Bicibaix i Plataforma Salvem l’Entorn de la Colònia Güell. 10-01-2020.

Descarregueu-vos-el >

————————————————

“Al·legacions al projecte Cosint Barris i sol·licitud d’accés a la informació i a la participació ambiental”, presentades per la Federació d’Associacions de Veïns de Sant Boi, Unió de Pagesos, DEPANA, Grup Benviure (Fundació Marianao), Plataforma Serres Garraf-Ordal, Sant Boi Camina, Òmnium Cultural-Sant Boi i Sombici. Sant Boi de Llobregat, 20-12-2019.

Descarregueu-vos-les >

————————————————

Manifest del Moviment Veïnal d’Olesa, que es va llegir el dia 1 de desembre de 2019 davant de l’Ajuntament d’Olesa de Montserrat.

Descarregueu-vos-el >

————————————————

%d bloggers like this: