SOS Baix Llobregat i l'Hospitalet

DOCUMENTS

Instància a l’Ajuntament d’Olesa de Montserrat presentada pel Moviment Veïnal per demanar l’aturada provisional del POUM, amb el suport de 600 signatures ciutadanes. Olesa de Montserrat, 24 de setembre de 2020.

Descarregueu-vos-la >

 

 

Al·legació a l’expedient de petició, per part d’IBERPOSTASH, SA, d’una concessió d’aigües depurades regenerades procedents de l’EDAR de Manresa per a ús industrial exclusiu de les instal·lacions de Súria. Taula del Llobregat, setembre de 2020.

Descarregueu-vos-la >

 

 

Petició genèrica de resposta a l’escrit de Red Eléctrica de España (REE), de 02-07-2020, que responia a les al·legacions a l’avantprojecte per a la modificació de la línia de transport d’energia elèctrica Penedès-Viladecans en el terme de Begues. Presentada pel Centre d’Estudis Beguetans i les Agulles-Ecologistes en Acció a la Direcció general d’Energia, Seguretat industrial i Seguretat minera. Begues, 12-08-2020.

Descarregueu-vos-la >

 

 

Nou decàleg de la Plataforma Salvem l’Olla del Rei: 10 propostes pel futur de Castelldefels i el Baix Llobregat. Castelldefels, juliol de 2020.

Feu clic aquí >

 

 

Manifest STOP Llicorelles. Plataforma STOP Llicorelles. Molins de Rei, 26-05-2020.

Feu clic aquí >

 

 

Al·legacions de Martorell Viu a la revisió i actualització dels mapes de perillositat i risc d’inundació (MAPRI). Àmbit de la desembocadura del riu Anoia al Llobregat a Martorell. Martorell, 09-03-2020.

Feu clic aquí >

 

 

Moció de la Plataforma en Defensa dels Béns Comuns per fer un estudi de viabilitat sobre una moratòria urbanística per promoure un procés participatiu en relació a la necessitat de protegir l’entorn històric, paisatgístic i natural del Bori. Sant Boi de Llobregat, 04-03-2020.

(rebutjada pel ple del 28 de maig de 2020, per 15 vots en contra [PSC, En comú], 7 a favor [ERC i Podem] i 3 abstencions [Ciutadans i no adscrita])

Descarregueu-vos-la >

 

 

Moció de la Plataforma Defensa dels Béns Comuns per fer un estudi de viabilitat sobre una moratòria urbanística del PDU Llevant-la Parellada i per promoure un procés participatiu amb la ciutadania en relació amb aquest projecte. Sant Boi de Llobregat, 05-02-2020

(rebutjada pel ple del 20 de febrer de 2020, per 15 vots en contra [PSC, En comú], 8 a favor [ERC, Podem i no adscrita] i 2 abstencions [Ciutadans])

Descarregueu-vos-la >

 

 

Al·legació conjunta dels col·legis d’economistes, arquitectes, enginyers de camins i enginyers industrials de Catalunya al Pla Director Urbanístic Metropolità. Gener de 2020.

Descarregueu-vos-la >

 

 

«Document d’aportacions a l’avanç del PDUM (Pla Director Urbanístic Metropolità)» del Grup Ecologista Les Agulles-Ecologistes en Acció del Baix Llobregat. Gavà, 31-01-2020.

Descarregueu-vos-el >

 

 

«Aportacions a l’avanç de planejament Pla Director Urbanístic Metropolità. Resum». SOS Baix Llobregat i l’Hospitalet. Baix Llobregat, 31-01-2020.

Descarregueu-vos-les >

 

 

«Suggeriments en relació a l’exposició pública del PDU» de l’associació SOS La Rierada. Molins de Rei, 31-01-2020.

Descarregueu-vos-els >

 

 

Al·legacions de Les Agulles-Ecologistes en Acció, Centre d’Estudis Beguetans, Associació Naturalista Torrellenca La Formiga, DEPANA Lliga per a la Defensa del Patrimoni Natural, Ateneu Assembleari Begues, plataforma STOP Alta Tensió al Baix, Begues en Comú, CUP Begues, Ecològic Fruits Montmany i Miquel Márquez Aranda a l’avantprojecte per a la modificació de la línia de transport d’energia elèctrica Penedès-Viladecans en els termes d’Olesa de Bonesvalls i Begues. Begues, 28-01-2020.

Descarregueu-vos-les >

 

 

«Proposta al PDU metropolità. La Casa Gran del Bori» de la Fundació Marianao. Sant Boi de Llobregat, 22-01-2020.

Descarregueu-vos-la >

 

 

«Alternatives i suggeriments del Centre d’Estudis Comarcals del Baix Llobregat al PDU de l’Àrea Metropolitana de Barcelona». Sant Feliu de Llobregat, 15-01-2020.

Descarregueu-vos-los >

 

 

«Al·legacions i propostes al Pla Director Metropolità. Una mirada des de Sant Boi de Llobregat», presentades per la Federació d’Associacions Veïnals de Sant Boi, Unió de Pagesos, DEPANA, Les Agulles-Ecologistes en Acció del Baix Llobregat, Grup Benviure, Plataforma Serres Garraf-Ordal, Sant Boi Camina i Bicibaix i Plataforma Salvem l’Entorn de la Colònia Güell. 10-01-2020.

Descarregueu-vos-les >

 

 

«Al·legacions i propostes al Pla Director del Verd Urbà de Sant Boi de Llobregat», presentades per la Federació d’Associacions Veïnals de Sant Boi, Unió de Pagesos, DEPANA, Les Agulles-Ecologistes en Acció del Baix Llobregat, Grup Benviure, Plataforma Serres Garraf-Ordal, Sant Boi Camina i Bicibaix i Plataforma Salvem l’Entorn de la Colònia Güell. 10-01-2020.

Descarregueu-vos-les >

 

 

«Al·legacions al projecte Cosint Barris i sol·licitud d’accés a la informació i a la participació ambiental», presentades per la Federació d’Associacions de Veïns de Sant Boi, Unió de Pagesos, DEPANA, Grup Benviure (Fundació Marianao), Plataforma Serres Garraf-Ordal, Sant Boi Camina, Òmnium Cultural-Sant Boi i Sombici. Sant Boi de Llobregat, 20-12-2019.

Descarregueu-vos-les >

 

 

Manifest del Moviment Veïnal d’Olesa, que es va llegir el dia 1 de desembre de 2019 davant de l’Ajuntament d’Olesa de Montserrat.

Descarregueu-vos-el >

 

 

Manifest SOS La Rierada, presentat el divendres 3 de maig de 2019 a la Federació Obrera de Molins de Rei.

Feu clic aquí >

 

 

«Al·legacions al Pla Especial de Protecció del Medi Natural i del Paisatge del Parc Natural de la Serra de Collserola (PEPNat)», presentades el 7 de gener de 2019 a l’Àrea Metropolitana de Barcelona per Molins en Transició i la Plataforma SOS La Rierada, amb el suport del Centre Excursionista de Molins de Rei i el Grup Ecologista les Agulles de Gavà.

Feu clic aquí >

 

 

Informe de transició energètica del Baix Llobregat. Agència de Desenvolupament del Ripollès, 15 de novembre de 2017.

Descarregueu-vos-el >

 

 

Manifest de l’Assemblea No Més Blocs – Salvem l’Hospitalet. L’Hospitalet de Llobregat, setembre de 2016.

Feu clic aquí >

 

 

Manifest de la Plataforma Salvem Oliveretes. Viladecans.

Feu clic aquí >